Netflix fans, nieuwe aanraders

Blog Netflix fans, nieuwe aanraders

Een echte liefhebber van Netflix? Dan weet je vast en zeker wel welke nieuws films en series er zoal verschenen zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat er nog veel meer te zien is. Het hele gezin kan namelijk veel moois bekijken, zoals ook comedy en documentaires. Een goed moment dat je je eens wat verder gaat verdiepen in Netflix en dan ook tot de ontdekking gaat komen wat jij er zoal kunt zien. Of dat je nou zin hebt in een avondje, lachen, drama, avontuur, spanning of horror, het wordt er allemaal aangeboden.

Best of Stand-Up 2020

Als je graag wil lachen en je wil veel comedy zien, open dan Netflix en ga op zoek naar Best of Stand-Up 2020. Dit is namelijk het beste van de comedy van 2020 bij elkaar gestopt in een show. Je gaat het jaar dus echt goed beginnen door dit allemaal achter elkaar te bekijken!

How the Beatles Changed the World

Ben jij een echte Beatle fan? De moeite waard om dan deze documentaire te kijken. Misschien wist je al wel dat de Britse popband zoveel invloed had op muzikaal, maar ook cultureel en sociaal vlak. Maar de documentaire laat het pas goed zien en zo snap je ook weer precies waarom je er een groot fan van bent!

Lego films

Wat ook nog erg leuk is, wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin wat wil kijken, zijn de Lego Films. Deze zijn echt een aanrader en er zijn momenteel al twee delen en daarbij draait het allemaal om comedy, avontuur en leuke spanning voor de kinderen. Iemand zal de helden moeten redden en of dat gaat lukken? Uiteraard loopt het goed af, maar voor kinderen is het toch een heel spannend moment. Leuk om daarom met het hele gezin eens te bekijken. 

Recente berichten