Hoe vul je een online wedbriefje in bij sportweddenschappen?

Blog Hoe vul je een online wedbriefje in bij sportweddenschappen?

Er is geen betere manier om spanning te ervaren tijdens het kijken van sportwedstrijden dan wanneer je een weddenschap hebt geplaatst. Als je een beginner bent in de wereld van het sportwedden dan kan het invullen van een wedstrookje een beetje op het wiskunde huiswerk van je middelbare schooltijd lijken. Je ziet een hele reeks namen en getallen, en je ziet door de bomen het bos niet meer. Geen probleem want wij leggen je graag uit hoe je een wedbriefje voor een sportweddenschap kunt invullen. En het is net als fietsen, als je het eenmaal een keer geleerd hebt dan vergeet je het nooit meer. 

Kies de juiste bookmaker en sport

Ten eerste is het belangrijk dat je een goede bookmaker uitkiest. Als je bijvoorbeeld voetbalweddenschappen wilt plaatsen dan wil je uiteraard wel genoeg keuze hebben. Gelukkig heb je bij een degelijke online bookmaker waarschijnlijk keuze genoeg. Er zijn verschillende sporten om uit te kiezen en binnen deze sporten zijn diverse wedstrijden, toernooien en competities waar je op kunt wedden. Voordat je het wedbriefje kunt invullen zul je eerst een bepaalde wedstrijd moeten kiezen. Focus in ieder geval op een sport waar je voldoende van af weet, want alle kennis die je van een sport hebt komt van pas bij het inzetten. Vergeet ook niet de laatste statistieken van de sport en de teams te bekijken. Zodra je je keuze gemaakt hebt kan het echte werk beginnen! 

Het invullen van het online wedbriefje is eenvoudig

Eigenlijk spreekt het invullen van het wedbriefje bij een online wedkantoor voor zich. Op de pagina van de bookmaker wordt precies uitgelegd hoe je het briefje moet invullen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd de pagina met de meest gestelde vragen raadplegen. Deze pagina’s zijn doorgaans heel compleet en verschillen per wedkantoor. Heb je deze pagina uitvoerig bekeken en nog steeds geen antwoord op je vraag? Dan kun je altijd contact opnemen met het wedkantoor. Dit kan heel eenvoudig via de live chat, mits de website dit toestaat. Anders kun je altijd even bellen of een e-mail sturen. 

Een enkelvoudige of meervoudige weddenschap?

Op het wedbriefje kan je een enkele weddenschap invullen of een meervoudige weddenschap. Bij een meervoudige weddenschap kun je twee, drie, vier, vijf en nog veel meer weddenschappen combineren. Met een meervoudige weddenschap worden de odds van elke weddenschap met elkaar vermenigvuldigd. Op deze manier kan je dus een hele aantrekkelijke winst binnen halen. Houd er echter wel rekening mee dat je al deze weddenschappen goed moet hebben om te kunnen winnen. Het voordeel van online wedkantoren is overigens dat je veel meer mogelijkheden hebt om te wedden. Op je computer, smartphone of tablet zie je direct wat de quoteringen zijn, hartstikke makkelijk dus. Bovendien verloopt het invullen en doorgeven van een online wedbriefje sneller dan in een traditioneel wedkantoor. 

En afwachten maar…

Zodra je het wedbriefje hebt ingevuld en je tevreden bent met je weddenschappen kun je het doorgeven aan de bookmaker. Vervolgens is het afwachten tot de wedstrijd of het toernooi voorbij is. Als je verliest dan ben je de inzet kwijt aan de bookmaker en dat is het. Heb je echter gewonnen dan zal de bookmaker de winst toevoegen aan je account. We hebben het dan over de account op de website van de bookmaker. Zo kun je het tegoed gebruiken om nieuwe weddenschappen te plaatsen of je kunt het laten uitbetalen naar je bankrekening. Het is meestal wel zo handig om de winst van meerdere weddenschappen op te sparen en dan in een keer een groot bedrag uit te laten betalen.

Recente berichten