De heerlijke warme coltrui moet je hebben.

Blog De heerlijke warme coltrui moet je hebben.

Onder een skipak is een lekker warme coltrui onmisbaar. Dat geldt voor een dames coltrui, een heren coltrui en zeker ook voor de kinderen om behaaglijk warm te blijven. Een coltrui van cashmere of merino is dun, maar desondanks heerlijk warm. Let er bij winterkleding extra op dat de kleding niet te strak zit, dan zul je het namelijk eerder koud hebben. Draag laagjes over elkaar, een lekker warme coltrui mag dan niet ontbreken. Je nek en hals blijven warm. Neem de maat niet te klein, zodat je onder de coltrui een thermohemd kunt dragen bij extreem lage temperaturen of tijdens het schaatsen.

Volop coltruien

Online staat een enorm aanbod aan fraaie coltruien in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. Je zult er zeker slagen als je op zoek bent naar dit kledingstuk. Kies coltruien in diverse kleuren, waardoor je outfit telkens anders oogt, ook wanneer je slechts één kledingstuk (de coltrui) vervangt door een andere kleur. Koop ook diverse uitvoeringen, namelijk met een strakke col of een zogenaamde watervalhals coltrui. Beide vallen ze onder de noemer coltruien, maar met een totaal ander effect. Let online bij de diverse aanbieders op de uitverkoop om een leuke korting te scoren.  

Eenvoudig kledingstuk en warm

De coltrui met rits is eenvoudig aan te trekken. Zeker aan te bevelen als je kind problemen heeft met aankleden bij een coltrui met strakke hals, bijvoorbeeld na de gymles of zwemles. Ook heren dragen graag een coltrui met rits, dat geeft een sportieve uitstraling. Wil je heerlijk weg kunnen kruipen in dit kledingstuk kies dan voor een wijder model coltrui, bijvoorbeeld de gebreide ruime kabelcoltrui. Een coltrui met een turtleneck is een trui waarvan de col wat minder hoog en dus minder warm is. Wil een man keurig in het pak, maar toch even wat minder formeel gekleed gaan dan is de keuze voor een coltrui met turtleneck aan te raden. Het gezicht wordt op deze manier extra benadrukt. Dit kledingstuk is iets minder chique dan een overhemd met stropdas, maar zeer gewild en vaak gedragen bij een kostuum.     

Recente berichten